Vatteninstruktör sökes till Linköping Health Care AB

Linköping Health Care utvecklar organisationen ytterligare och rekryterar därför ytterligare vatteninstruktörer till vår anläggning på Torkelbergsgatan i centrala Linköping.

Vi erbjuder dig en spännande och varierad tjänst i ett bolag som ingår i en koncern där Linköping Hockey Club AB bedriver elithockey för herrar och damer på Stångebroområdet och Saab Arena.

Linköping Health Care AB bedriver både friskvård med eget gym, idrottshall och bassäng samt hälso- och sjukvård med läkare och sjukgymnaster med bl. a tillgång till egen magnetkameraundersökning. Vi vänder oss till allmänheten men har en gedigen kunskap och erfarenhet inom elitidrotten.

Vi är en mindre arbetsgrupp där vi jobbar tätt tillsammans med ett gott samarbetet över gränserna. Vi består av ett bra team där vi ser vikten i att hjälpas åt och att ha roligt tillsammans. Nu är vi i en utvecklingsfas och behöver därför förstärka arbetsgruppen med ytterligare vatteninstruktörer. 

Har du rätt kompetens och motivation för att vara med och utveckla vår verksamhet  in i en spännande framtid är du välkommen att bli en av oss!

Vi söker dig som har erfarenhet av och gärna utbildning som vatteninstruktör. Tidgare erfarenhet av arbete på träningsanläggning är meriterande.

Som person är du engagerad och har en förmåga att peppa, coacha och inspirera. Det är ditt engagemang som smittar av sig och hjälper våra kunder att nå sina mål, stora som små. Du är kvalitetsmedveten, flexibel och löser dina arbetsuppgifter självständigt och effektivt. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga, en personlig mognad och god social kompetens. De egenskaper som vi värdesätter högt är att du har ett positivt tänkande och alltid sätter kunden i centrum. Du behöver även ett gott ordningssinne och en noggrannhet. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att leda pass inom vattengymnastik där du har ett eget ansvar för passets träningsupplägg. Du kommer ha ett nära samarbete med övrig personal och kommer erbjudas personlig handledning och utbildning i den mån behov finns. Vi månar om god kvalitet och god utveckling för de medarbetare som väljer att jobba hos oss. En viktig del i arbetet är ditt kundansvar som innebär att du behöver ha en god förståelse för säljprocessen. Arbetsuppgifterna innebär att hålla olika vattengympapass där egenansvar för planering mm kommer ges.

Tjänsten är en timanställning med möjlighet till utökning om behov ses och med tillträde snarast.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Pernilla J Edenholm, Kontakt Vattengymnastik pernilla.janefjord@lhc.eu
eller Pierre Söderfjord, Ansvarig Hälsovård pierre.soderfjord@lhc.eu

Vi önskar få in din ansökan via mail till pernilla.janefjord@lhc.eu
Skicka med CV och personligt brev.
Vi arbetar med löpande urval så intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!