Undersköterska sökes till Linköping Health Care

 

Linköping Health Care rekryterar nu en undersköterska till vår sjukvårdsmottagning.  Vi erbjuder bra arbetstider som övervägande består av dagtid, måndag till fredag, med reservation för att i undantagsfall även kunna omfattas av någon kväll eller helg.

Vi erbjuder dig en spännande och varierad tjänst i ett bolag som ingår i en koncern där Linköping Hockey Club bedriver elithockey för herrar och damer.

Linköping Health Care AB är ett unikt bolag med ett helhetskoncept inom områdena friskvård, rehabiliteringen och hälso-och sjukvård. Vår sjukvårdsmottagning omfattas av läkarmottagningar inom ortopedi, gynekologi, kirurgi och allmänmedicin. Utöver läkarmottagningar har vi även sjukgymnastmottagningar, operationsverksamhet, varicermottagning och magnetkameraundersökningar.

Vi är en mindre arbetsgrupp där vi jobbar tätt tillsammans med ett gott samarbete över gränserna. Vi består av ett bra team där vi ser vikten av att hjälpas åt och att ha roligt tillsammans.

 Har du rätt kompetens och motivation för att vara med och utveckla vår verksamhet in i en spännande framtid är du välkommen att bli en av oss!

 Vi söker dig som är utbildad undersköterska och med en vana av mottagningsarbete och administrativt arbete. Tidigare arbete inom den privata sjukvården är meriterande.

Som person har du god kommunikations- och samarbetsförmåga, en personlig mognad och god social kompetens. Du är kvalitetsmedveten, strukturerad och löser dina arbetsuppgifter självständigt och effektivt. Du ska tycka om att ha många bollar i luften, kunna prioritera och vara stresstålig då du fungerar som spindeln i nätet på vår sjukvårdsmottagning. De egenskaper som vi värdesätter högt är att du har ett positivt tänkande och alltid sätter patienten i centrum. Det är ditt engagemang som smittar av sig och hjälper våra patienter att nå sina mål.

Då vår verksamhet är i en expansiv fas så värdesätter vi att du har ett intresse och engagemang för att driva förbättringsarbeten och vara delaktig i att utveckla vår verksamhet framåt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Som undersköterska hos oss jobbar du med omväxlande arbetsuppgifter där en stor del av arbetet består av administrativa arbetsuppgifter varav du ska ha goda administrativa kunskaper. Du är ansvarig för förberedelser av läkarmottagningar, remisshantering mm samt att ha kontakt med våra samarbetspartner som till största del består av företag och försäkringsbolag. Mesta delen av dessa kontakter sker via telefon. Tjänsten innefattar även provtagningar, EKG, hälsokontroller mm.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 % och med tillträde snarast.
Vi tillämpar alltid provanställning på 6 månader.

 Upplysningar om tjänsten lämnas av: Malin Moborn, malin.moborn@lhc.eu

Vi önskar få in din ansökan via mail till malin.moborn@lhc.eu.

Skicka med CV och personligt brev.

Sista ansökningsdag är den 31 maj. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 Välkommen med din ansökan!