Sjukvårdsmottagningen på Linköping Health Care växer så vi rekryterar nu ytterligare en undersköterska till vår anläggning på Torkelbergsgatan i centrala Linköping.
Vi erbjuder bra arbetstider, dagtid måndag till fredag, med reservation för eventuellt någon kvällsmottagning/helg.

Vi erbjuder dig en spännande och varierad tjänst i ett bolag som ingår i en koncern där Linköping Hockey Club AB bedriver elithockey för herrar och damer på Stångebroområdet och Saab Arena.

Linköping Health Care AB bedriver både friskvård med eget gym, idrottshall och bassäng samt hälso- och sjukvård med läkare och sjukgymnaster med bl.a. tillgång till egen magnetkameraundersökning. Vi vänder oss till allmänheten men har en gedigen kunskap och erfarenhet inom elitidrotten.

Vi är en mindre arbetsgrupp där vi jobbar tätt tillsammans med ett gott samarbetet över gränserna. Vi består av ett bra team där vi ser vikten i att hjälpas åt och att ha roligt tillsammans. Nu är vi i en utvecklingsfas och söker därför ytterligare en undersköterska till vår sjukvårdsmottagning.

Har du rätt kompetens och motivation för att vara med och utveckla vår verksamhet  in i en spännande framtid är du välkommen att bli en av oss!

Vi söker dig som har utbildning som undersköterska och med en vana av mottagningsarbete och administrativt arbete. Tidigare arbete inom den privata sjukvården är meriterande.

Som person är du kvalitetsmedveten, strukturerad, flexibel och löser dina arbetsuppgifter självständigt och effektivt. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga, en personlig mognad och god social kompetens. Du ska tycka om att ha många bollar i luften, kunna prioritera och vara stresstålig då du fungerar som spindeln i nätet på vår sjukvårdsmottagning. De egenskaper som vi värdesätter högt är att du har ett positivt tänkande och alltid sätter kunden i centrum. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Som undersköterska hos oss jobbar du med omväxlande arbetsuppgifter där en stor del av arbetet besår av administrativa arbetsuppgifter. Du är ansvarig för alla förberedelser av läkarmottagningar, remisshantering mm samt kontakt med våra samarbetspartner som till största del består av företag och försäkringsbolag. Tjänsten innefattar även provtagningar, EKG, hälsokontroller mm.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 % och med tillträde snarast. Vi tillämpar alltid provanställning på 6 månader.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Malin Moborn, VD/ Verksamhetschef, malin.moborn@lhc.eu

Vi önskar få in din ansökan via mail till. Skicka med CV och personligt brev.
Sista ansökningsdag är den 21 januari 2018. Vi arbetar med löpande urval så intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!