Vill du vara med och utveckla vår sjukvårdsmottagning?

 

Nu genomför vi en stor utveckling av vår sjukvårdsverksamhet och behöver förstärka vårt team med en sjuksköterska som även innehåller en roll som teamledare.

Vi erbjuder bra arbetstider som övervägande består av dagtid måndag till fredag, med reservation för att i undantagsfall även omfattas av någon kväll.

Vi erbjuder dig en spännande och varierad tjänst i ett bolag som ingår i en koncern där Linköping Hockey Club bedriver elithockey för herrar och damer.

Linköping Health Care AB är ett unikt bolag med ett helhetskoncept inom områdena friskvård, rehabilitering och hälso- och sjukvård. Vår sjukvårdsmottagning omfattas av läkarmottagningar inom ortopedi, gynekologi, kirurgi och allmänmedicin. Utöver läkarmottagningar har vi även sjukgymnastmottagningar, operationsverksamhet, varicermottagning och magnetkameraundersökningar.

Vi är en mindre arbetsgrupp där vi jobbar tätt tillsammans med ett gott samarbete över gränserna. Vi består av ett bra team där vi ser vikten av att hjälpas åt och att ha roligt tillsammans.

Har du rätt kompetens och motivation för att vara med och utveckla vår verksamhet in i en spännande framtid är du välkommen att bli en av oss!

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vana av mottagningsarbete och administrativt arbete. Du ska även ha erfarenhet inom ledarskap och arbetsmiljöfrågor. Tidigare arbete som ledare och inom sjukvården är meriterande.

Då vår verksamhet är i en expansiv fas så värdesätter vi att du har ett intresse och engagemang för att driva förbättringsarbeten och vara delaktig i att utveckla vår verksamhet framåt.

Som sjuksköterska hos oss kommer du att jobba med omväxlande arbetsuppgifter men en stor del av arbetet kommer bestå av att leda och samordna vår sjukvårdsmottagning. Du kommer ha ett ledningsansvar för två undersköterskor, två vårdadministratörer och en sjukgymnast. Du kommer ha ett tätt samarbete med VD/verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare och vara en del av verksamhetens ledningsgrupp.

Då tjänsten är helt ny finns det stora möjligheter att påverka din roll. Idag består arbetet på mottagningen av förberedelser av läkarmottagningar, remisshantering samt kontakt med våra samarbetspartner som till största delen består av företag och försäkringsbolag. Mesta delen av dessa kontakter sker via telefon. Tjänsten innefattar även av provtagningar, EKG, hälsokontroller, telefonrådgivning mm.

Vem är du?
Som person har du god kommunikations- och samarbetsförmåga, en personlig mognad och god social kompetens. Du är kvalitetsmedveten, strukturerad och löser dina arbetsuppgifter självständigt och effektivt.

 Du ska tycka om att ha många bollar i luften, kunna prioritera och vara stresstålig då du kommer fungera som spindeln i nätet på vår sjukvårdsmottagning. De egenskaper som vi värdesätter högt är att du har ett positivt tänkande och alltid sätter patienten i centrum. Det är ditt engagemang som smittar av sig och hjälper våra patienter att nå sina mål.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 % och med tillträde snarast. Vi tillämpar alltid provanställning på 6 månader.

Upplysningar om tjänsten lämnas av: Malin Moborn, malin.moborn@lhc.eu

Vi önskar få in din ansökan via mail till malin.moborn@lhc.eu 

Skicka med CV och personligt brev.

Sista ansökningsdag är den 31 juni. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 

Välkommen med din ansökan!