VATTENGYMPA

Skonsam och effektiv träningsform

Välkommen till vår vattengympa!

 

Nu finns det nytt schema för vårterminen 2022. Har du inte anmält dig till vårterminen så kan du ringa oss på 013-460 50 00.

(På grund av rådande pandemi så kan våra pass och öppettider ändras med kortvarsel. Följ oss på våra sociala medier där du kan få snabb tillgång till ändringar och nyheter #lhchealthcare)

Vattengymnastik är en skonsam och effektiv träningsform. Vår rehab- bassäng håller 33,7 grader och är också öppen för egen träning.

Önskar du ha en fast plats i en grupp så kostar det 1950 kr/ termin.

Lätt:
En träningsform för alla, äldre som yngre. En blandning mellan lätt och medel pass, passar dig som vill njuta av det varma vattnet och öka rörligheten i kroppen. Där går man igenom hela kroppen både med styrka och kondition. Det är hela tiden du själv som avgör tempot.

Medel:
Ett pulshöjande pass med både styrka och kondition. Här arbetar man i lite högre tempo än på lättpasset och till flera konditionslåtar. I styrkedelen arbetar man ofta med hjälp av olika redskap för att öka motståndskraften. Detta är ett glatt och fartfyllt pass som är skonsamt för hela kroppen.

Intensiv:
Detta är ett konditionskrävande pass med högt tempo och blandade styrkeövningar.

Aquazumba:
Detta är ett härligt danspass i vattnet.
Aqua Zumba är inte bara väldigt roligt utan ger dig även bättre kondition och är skonsamt för hela kroppen. Detta är ett fartfyllt och roligt pass med latinsk musik där du får vicka på höfterna och skaka rumpan ordentligt.

Vattenyoga Yogapasset innehåller både statiska och dynamiska övningar där vattnet fungerar som stöd, men ger också motstånd i rörelserna i alla riktningar. Fokuset ligger på centrum av kroppen och vi låter alla övningar utgå därifrån. Du får en stunds lugn och skön träning som framför allt ger balans, styrka, energi och ökad rörlighet, samt förbättrar andningen.

OBS! Respektera yogastunden, gruppen och dig själv genom att träda ner i bassängen under tystnad.

Drop-in platserna släpps 7 dagar innan passet start, och kan bokas när passet startar. Lättast bokar du din drop-in plats hemifrån på nätet.

Vid sjukdom eller annan frånvaro för ordinarie instruktör använder vi oss av vikarier på de olika passen för att undvika att ställa in.
Viktigt att du duschar och tvättar hela kroppen och håret innan vattengymnastiken, använd badmössa för hygienens skull!

Vår personal

Emma Söderberg

Emma Söderberg

Kontakt Vattengympa

Tel:
Vxl: 013-460 50 00
E-mail: emma.soderberg@lhc.eu

Britt-Marie Andersson

Britt-Marie Andersson

Instruktör

Jennifer Asklöf

Jennifer Asklöf

Instruktör

Juha Takkinen

Juha Takkinen

Instruktör

Filippa Rudström

Filippa Rudström

Kundcenter/ vattengymnastik (mammaledig)

Åsa Wadstein

Åsa Wadstein

Instruktör

Emelie Bovin

Emelie Bovin

Instruktör

Liljana Ström

Liljana Ström

Instruktör

Sara Forsman

Sara Forsman

Instruktör