G-TRAINER

AlterG – Anti-Gravity löpband

G-trainer

AC MILAN, BARCELONA och i LINKÖPING!

Ett unikt löparband som avlastar upp till 80% av kroppsvikten används av Milan, Barcelona och många större fotbollsklubbar i Europa.Nu har även vi på Linköping Health Care, hälso- och sjukvårdskliniken med koppling till Linköpings Hockey Club och Linköpings Fotbolls Club som tagit det till Sverige.

Ett fantastiskt redskap vid rehabilitering av t ex knäskador men också en fantastisk frihetskänsla för människor som av olika skäl har problem med vanlig löpning. 

AlterG – Anti-Gravity löpband, ett mångsidigt och revolutionerande medicinskt träningsredskap för tidig rehabilitering. Med en unik teknik kan man gradvis reducera gravitationens påverkan med upp till 80% av kroppsvikten och patienter och idrottsmän kan påbörja en tidig rehabilitering och med stor exakthet ställa in belastningen för smärtfri träning både i stående, gående och löpande. Tack vare en unik tryckluftsteknik som är patenterad av NASA kan man reducera belastningen av den egna kroppsvikten vilket minskar påfrestningen på leder och muskler utan att begränsa rörligheten.
Genom att använda shorts som med blixtlås fästs i en trycksatt, lufttät inkapsling kan man kontrollera lufttrycket.

Lämna återbud senast dagen före bokad tid, så slipper du en avgift.