ORTOPEDI

Specialistvård inom ortopedi

Ortopedi

Ortoped Magnus Lundberg kan tyvärr inte ta emot fler patienter då de är fullbokat. Håll utkik på vår hemsida när nya tider finns att boka.

21/9-2021

 

Specialistvård inom ortopedi kan handla om problem som armbåge, axel, knä eller ryggproblem.  

Armbåge: Har du armbågsbesvär som exempelvis yttrar sig i smärta, domningar, svullnad eller rörelseinskränkning? Dessa symtom kan tyda på att du har ”tennisarmbåge” (epikondylalgi), fria kroppar eller inflammation i ledkapseln.

Axel: Har du axelbesvär som exempelvis yttrar sig i smärta, stelhet eller rörelseinskränkning? Dessa symtom kan tyda på att du har inflammation, inklämning, ”frozen shoulder” eller förslitning/artros i din axel.

Fot: Har du fotbesvär som exempelvis yttrar sig i smärta, felställningar eller svårt att hitta skor som passar? Dessa symtom kan tyda på att du har Hallux Valgus, hammartå, Mortons nervknutor, ganglion eller benpålagringar.

Hand: Har du handbesvär som exempelvis yttrar sig i smärta, domningar eller upphakningar? Dessa symtom kan tyda på att du har karpaltunnelsyndrom, triggerfinger, ganglion eller förslitningar/artros.

Knä: Har du knäbesvär, som exempelvis yttrar sig i smärta, svullnad eller låsningar? Dessa symtom kan tyda på att du har menisk, brosk, korsbandsskada eller förslitningar/artros i ditt knä.

Så går det till:
Vanligtvis kommer du först till oss på ett mottagningsbesök och träffar en erfaren ortopedspecialist som gör en noggrann undersökning. Därefter bestäms vidare behandling och om du behöver opereras. Tekniken vi använder sker artroskopiskt (titthålskirurgi) och vi kan då åtgärda eventuella skador under ingreppet. Operationen sker i samråd med dig antingen i lokalbedövning eller narkos.

Du är välkommen till oss med eller utan remiss. Vi är leverantörer till samtliga försäkringsbolags sjukvårdsförsäkringar. Du kan även komma till oss privat på ett mottagningsbesök (kostnad för eventuella prover tillkommer).

Lämna återbud senast dagen före bokad tid, så slipper du en avgift.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss på Linköping Health Care, telefontid mån-tors kl 10.00-11.30

013-460 50 00

Ortoped Magnus Lundberg tar emot patienter utan remiss och har vårdavtal med Region Östergötland vilket innebär att kostnad för besök är samma som landstingstaxa, högkostnadskort och frikort gäller.

 

Receptförnyelse

 

Nu kan du som är pågående patient hos ortoped Magnus Lundberg förnya ditt recept enkelt via mailadressen recept@lhc.eu

Vi går igenom inkommande receptförfrågningar varje dag. Gör din förfrågan i god tid, helst en vecka innan din medicin tar slut. När det gäller vissa läkemedel, och framför allt byte av läkemedel eller höjning av dos, kan läkaren kräva ett återbesök innan nytt recept utfärdas.

När receptet är inlagt som e-recept kan du hämta ut det på valfritt apotek. Kontakta oss om receptet inte finns inlagt inom tre arbetsdagar

Maila din receptförfrågan på recept@lhc.eu

Vår personal

Christer Andersson

Christer Andersson

Läkare, ortoped

Magnus Lundberg

Magnus Lundberg

Läkare, ortoped

Håkan Gauffin

Håkan Gauffin

Läkare, ortoped

Hans Tropp

Hans Tropp

Läkare, ryggortoped

Ludvig Vavruch

Ludvig Vavruch

läkare, ryggortoped

Helen Risthammar

Helen Risthammar

Sjuksköterska

Gabriella Wikberg

Gabriella Wikberg

Sjuksköterska

Ewa Janneson

Ewa Janneson

Undersköterska

Emma Kleinas

Emma Kleinas

Vårdadministratör

Camilla Solinen

Camilla Solinen

Vårdadministratör