GYNEKOLOGI

Specialistvård inom gynekologi

GYNEKOLOGI

Vår gynekologiska mottagning erbjuder undersökningar/utredningar och behandlingar vid gynekologiska problem som kan skötas inom öppenvården. 

Vi kan inte erbjuda någon mödravård, men kontroll vid blödning eller andra problem under tidig graviditet (3 första månaderna) kan erbjudas. Om du bedöms behöva slutenvård remitteras du vidare till någon av kvinnoklinikerna i Region Östergötland. 

Du är välkommen till oss med eller utan remiss. Vi har vårdavtal med Region Östergötland, vilket innebär att kostnad för besök är samma som Landstingstaxa, högkostnadskort och frikort gäller. Du kan även komma till oss privat på ett mottagningsbesök (kostnad för eventuella prover tillkommer).

Du kan boka tid till Katarina Johansson, Läkare, Specialist Gynekolog. Kostnad för besök är samma taxa som för Region Östergötland. Högkostnadskort samt frikort gäller.

Lämna återbud senast dagen före bokad tid, så slipper du en avgift.

”På grund av rådande osäkerhet kring utvecklingen  av coronaepidemin kan vi i nuläget inte erbjuda några nya tider hos gynekolog Katarina Johansson. Vi öppnar tidboken för nya bokningar igen så snart läget stabiliseras.

Om fortsatt instabilt läge kommer vi att utöka telefontiderna så att telefonrådgivning kan erbjudas vb. Vid akuta gynekologiska problem hänvisas till Kvinnoklinikerna i regionen”

RING FÖR TIDSBOKNING

013-460 50 00

(måndag – torsdag kl. 10:00 – 11:30)

Vår personal

Katarina Johansson

Katarina Johansson

Läkare, Gynekolog

Ewa Janneson

Ewa Janneson

Undersköterska

Emma Kleinas

Emma Kleinas

Vårdadministratör

Camilla Solinen

Camilla Solinen

Vårdadministratör