Lördag 31 augusti kl. 09:00 – 14:00

Lördagen den 31 augusti firar vi 10-årsjubileum! Vi kommer att ha massor av erbjudanden, gratis prova på pass, olika föreläsningar, provsmakningar, träffa LHC spelare under dagen. 

Köp årskort för endast 2195 kr under hela dagen!

Vi börjar kl. 09:00 och håller på till kl. 14:00. Här kommer vi fortlöpande att fylla på med mer information!

Jubileumsdagens schema

 • Köp ett Årskort för endast 2195 kr! Under hela dagen kommer vi att sälja årskort för endast 2195 kr (ord. pris 3770 kr) samma pris som när vi startade vår verksamhet 2009. Gäller endast lördag 31 augusti kl. 09:00-14:00!
 • Vi öppnar kl. 09:00 och de första besökarna får en goodiebag så länge lagret räcker, vi bjuder även på lite enklare dryck för att fira 10-årsjubileumet
 • Nocco produkter finns på plats och vi erbjuder smakprover ur deras sortiment under hela dagen
 • Från 09:00 kan du boka in dig på dagens alla olika pass i reception
 • Kom och tävla mot LHC spelare under hela dagen
 • Fina erbjudanden på biljetter till LHC’s hemmamatcher under hela dagen
 • 09:30 startar Tabatapass 30 min. med Filippa. Anmälan på plats, först till kvarn gäller (blir det fullt kör vi ett extrapass)
 • 09:30 startar Vattenyoga 45 min. med Jennifer. Anmälan på plats, först till kvarn gäller
 • 10:30 Föreläsning med Lars Thörnholm, fystränare LHC – Träning för dig som passerat 50 år (Föreläsningen sker i lokalen som heter Lagerhuset och finns på Hotell Ekoxen, belägen bakom receptionen till vänster om hissen)
 • 11:00 prova på att bli tejpad med kinesiologytape,  Pierre Söderfjord hjälper dig
 • 11:00 startar Corepass 30 min. med Filippa. Anmälan på plats, först till kvarn gäller (blir det fullt kör vi ett extrapass)
 • 11:00 startar Medelpass vattengympa 45 min. med Åsa. Anmälan på plats, först till kvarn gäller
 • 12:00 Föreläsning med Kim Martin Hasson,  ambassadör för LHC’s samhällsengagemang (Föreläsningen sker i lokalen som heter Lagerhuset och finns på Hotell Ekoxen, belägen bakom receptionen till vänster om hissen)
 • 12:45 startar Hathayoga 60 min. med Yvonne. Anmälan på plats, först till kvarn gäller
 • 14:00 avslutar vi jubileumsdagen!

10-årsjubileum börjar om ...

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Träning för dig som passerat 50 år

Kom och lyssna på min föreläsning om träning för dig som passerat 50 år. Jag kommer att berätta om olika upplägg när det gäller träning i allmänhet och hur jag tränar i synnerhet. Föreläsningen börjar kl. 10:30, välkommen!

Lars Thörnholm, Fystränare LHC

Kim Martin Hasson

Kom och lyssna på LHC’s ambassadör för samhällsengagemang Kim Martin Hasson. Föreläsningen startar kl. 12:00 på Hotell Ekoxen. Välkommen!

Kim Martin Hasson, Ambassadör samhällsengagemang LHC

NOCCO bjuder på smakprover

Kom och smaka på nyheter från NOCCO under jubileumsdagen. Representanter finns på plats och berättar mer om sortimentet och bjuder på smakprover.

LHC spelare på plats

Under jubileumsdagen kommer du att kunna träffa spelare från LHC. Du får möjlighet att snacka träning, prova på någon styrkeövning, utmana spelarna i olika tävlingar under dagen. Välkommen!

Prova våra nya pass

Under jubileumsdagen har du möjlighet att prova på våra nya pass Tabata och Core. Dessa kommer att starta under hösten och nu får du möjlighet att prova på dessa pass under ledning av Filippa Rudström. Anmälan på plats och först till kvarn gäller!

Prova på Vattenyoga

Kl. 09:30 har du möjlighet att prova på Vattenyoga med Jennifer Asklöf, ett av många populära pass som ingår i våra träningskort. Anmälan på plats och först till kvarn gäller. Välkommen!

Prova på Hathayoga

Prova på Hathayoga med Yvonne Stegeryd kl. 12:45 Ett av flera olika yogapass som ingår i våra träningskort. Anmälan på plats och först till kvarn gäller. Välkommen!

Fina biljetterbjudanden

Under jubileumsdagen kommer du att kunna träffa personal från LHC. Du får möjlighet att ta del av fina erbjudanden på biljettpaket till  LHC’s hemmamatcher. Välkommen!

Gratis tejpning

Kom och prova på att bli tejpad med kinesiologytape. Exempel på vanliga åkommor som kan tejpas är benhinnor, löparknä, ömmande axlar/ nacke.

Kl. 11:00 kan du komma och prata kinesiologytape med mig, jag kan även tejpa dig och visa hur du gör.  Välkommen!

Pierre Söderfjord, Ansvarig Friskvård & Träning

Årskort för 2195 kr

Köp ett årskort för endast 2195 kr (ord. pris 3770 kr) under jubileumsdagen. Samma pris som när vi startade vår verksamhet 2009. Välkommen!