fbpx

OM OSS

Healthcare Linköping – för en aktiv livskvalitet

Linköping Health Care AB är ett helägt dotterbolag till Linköping Hockey Club (ideell förening).

Linköping Hockey Club har idag ca 90 anställda i anläggningarna på Stångebro Sportfält med SAAB Arena som centrum. Klubben har flera duktiga representationslag i ishockey, såväl på herr- som dam- och juniorsidan samt en bred ungdomsverksamhet för pojkar och flickor. Klubben har också tät samverkan med Linköping Fotboll Club i Damallsvenskan och Linköping Volleyboll Club i Elitserien.

Inom ramen för den stora elit- och breddverksamhet man bedriver med över 1000 utövare finns stor erfarenhet och kunnande om träning och rehabilitering samt ett stort nätverk av egna samt inhyrda läkare, sjukgymnaster, massörer och fystränare.

Hockeyklubben äger förutom Health Care också Ispalatset i Linköping AB som svarar för driften av Stångebro Sportfält med tre ishallar och ett antal fotbollsplaner samt LHC Event AB som svarar för restaurang-, kiosk- och barverksamhet i SAAB Arena. Klubben har också en egen utbildningsverksamhet i LHC Education och en reklambyrå i LHC Ord & Bild AB.

Moderföreningen Linköpings Hockey Club hittar Du på www.lhc.eu
Totalt omsatte den ideella föreningen och dess bolag 161 MSEK 2012/2013.

KIV – Kvalitet i Vården

CERTIFIKAT

Linköping Health Care AB har fått sitt kvalitetssystem reviderat och godkänt enligt kraven i KVALPRAK AB’s kvalitetsprogram KIV. KIV utgår från Socialstyrelsens föreskrifter om ledningssystem för kvalitet och patientsäkerhet i hälso och sjukvården SOS FS 2011:9

Kvalitetssystemet omfattar verksamhetens samtliga gemensamma rutiner och all personal.

Kvalitetscertifikatet är giltigt under hela året fram tills nästa revision som genomförs efter 12 månader.

Stockholm KVALPRAK AB
Crister Öhlund, styrelseordförande

Vår vision är att vara marknadsledande i att skapa en AKTIV LIVSKVALITET för alla människor – ung som gammal, sjuk som frisk, otränad som elit. Vi erbjuder ett helhetskoncept inom friskvård, rehabilitering och sjukvård.

Linköping Health Care skall på ett tryggt och förtroendeingivande sätt erbjuda bästa möjliga hälsa för invånarna i regionen genom en helhet med förebyggande hälsovård, lättillgänglig sjukvård och rehabilitering av högsta kvalitet. Detta sker genom att använda vår erfarenhet från såväl herr- och damelitidrott samt idrottsmedicin.

BOKA TID HOS OSS

Följ oss här!