OM OSS

Linköping Health Care – för en aktiv livskvalitet

Linköping Health Care AB är ett helägt dotterbolag till Linköping Hockey Club. Verksamheten startade 2009 och den huvudsakliga inriktningen är privat sjukvård, sjukgymnastik, rehabilitering, massage och gym/gruppträning.

Under åren har en stark utveckling skett inom den privata sjukvården som idag består av allmänläkare, ortopeder, kirurg, fysioterapeuter och sköterskemottagning.

I verksamheten jobbar även åtta fysioterapeuter, en gynekolog och en ortoped med samarbetsavtal mot Region Östergötland.

Vår vision är att vara marknadsledande i att skapa en AKTIV LIVSKVALITET för alla människor – ung som gammal, sjuk som frisk, otränad som elit. Vi erbjuder ett helhetskoncept inom friskvård, rehabilitering och sjukvård.

Linköping Health Care skall på ett tryggt och förtroendeingivande sätt erbjuda bästa möjliga hälsa för invånarna i regionen genom en helhet med förebyggande friskvård, lättillgänglig sjukvård och rehabilitering av högsta kvalitet. Detta sker genom att använda vår erfarenhet från såväl herr- och damelitidrott samt idrottsmedicin.

KIV – Kvalitet i Vården

CERTIFIKAT

Linköping Health Care AB har fått sitt kvalitetssystem reviderat och godkänt enligt kraven i KVALPRAK AB’s kvalitetsprogram KIV. KIV utgår från Socialstyrelsens föreskrifter om ledningssystem för kvalitet och patientsäkerhet i hälso och sjukvården SOS FS 2011:9

Kvalitetssystemet omfattar verksamhetens samtliga gemensamma rutiner och all personal.

Kvalitetscertifikatet är giltigt under hela året fram tills nästa revision som genomförs efter 12 månader.

Stockholm KVALPRAK AB
Crister Öhlund, styrelseordförande

Följ oss här!