TWELVE 4 CHANGE

Viktminskningskurser

Livstilsförändrande viktminskningskurser

Hållbar viktminskning i ett motiverande klimat!
Vi bombarderas dagligen med information om dieter & hälsotrender och visst är det förvirrande med alla till synes skilda budskap. Det är svårt att skilja mellan sanning eller myt och mitt i all förvirring tycks alla mediala kanaler veta genvägen till snabb viktminskning och en hälsosam livsstil. Sanningen är dock mer komplex än den som presenteras i tidningar och på tv…

Det finns nämligen inga genvägar!
Vårt mål är att under 12 veckor ge dig de kunskaper som krävs för att skapa hållbara beteendeförändringar över tid. Vi vill hjälpa dig att gå ner i vikt, förädla din kroppssammansättning och förbättra dina levnadsvanor utan att ta till olika dieter eller påhittade genvägar – detta med hjälp av våra kunniga experter inom kost, träning och hälsa. Programmet genomförs i grupp vilket skapar ett motiverande klimat där alla kämpar mot gemensamma mål – en förbättrad hälsa!

12-veckorsprogram
Målet är att under 12 veckor ge dig de nycklar som kan hjälpa dig att gå ner i vikt, förändra din kroppssammansättning och förbättra dina levnadsvanor över tid – detta med hjälp av våra experter inom kost, träning och hälsa. Under våra träffar som är 90 minuter långa kommer vi att blanda föreläsningar med diskussioner och övningar från en arbetsbok. Därefter tränar vi tillsammans – så kom ombytt redan från start.

Fler steg i rätt riktning
Med en aktivitetsmätare ser du hur många steg du tar under en dag. Det kan vara ett roligare sätt att komma igång med nya vanor – en hjälp att öka din motion. Ju mer du rör dig dagligen desto bättre för din hälsa. Stegräknare tillhandahålls av oss som en extra hjälp för dig i strävan mot dina mål.

Utnyttja ditt friskvårdsbidrag
Maximerad friskvård som inryms i friskvårdsbidraget. Prata med din arbetsgivare. Priset för detta viktminskningsprogram är 4995 kr/person inkl. träningskort 12 veckor.

I priset ingår följande:

  • 12 st gemensamma utbildningstillfällen inklusive föreläsningar, utbildningsmaterial & träningar.

  • Syreupptagningstest vid två tillfällen

  • Hälsokontroll (Blodsocker & blodtrycksmätning) vid två tillfällen

  • Lån av aktivitetsmätare från Polar

  • Mätning av kroppssammansättning med InBody 770 vid tre tillfällen

Datum & anmälan
Kvällsgrupp, kl. 17:00 – 18:30

  • Nästa projekt beräknas starta september 2018

(Vid färre än 10 st anmälningar/grupp kommer startdatumet att förskjutas framåt i tiden)

Intresseanmälan, frågor och funderingar om Twelve 4 Change?
Kontakta Pierre Söderfjord eller vår reception.

INTRESSEANMÄLAN

Vår personal

Pierre Söderfjord

Pierre Söderfjord

Ansvarig Friskvård

Tel: 013-460 50 40
E-mail: pierre.soderfjord@lhc.eu 

Rose-Marie Andersson

Rose-Marie Andersson

Undersköterska

Ewa Janneson

Ewa Janneson

Undersköterska