TWELVE 4 CHANGE

Start tisdag 10 september 2019

Twelve 4 Change – Livstilsförändrande viktminskningskurser

Hållbar viktminskning i ett motiverande klimat!
Vi bombarderas dagligen med information om dieter & hälsotrender och visst är det förvirrande med alla till synes skilda budskap. Det är svårt att skilja mellan sanning eller myt och mitt i all förvirring tycks alla mediala kanaler veta genvägen till snabb viktminskning och en hälsosam livsstil. Sanningen är dock mer komplex än den som presenteras i tidningar och på tv…

Det finns nämligen inga genvägar!
Vårt mål är att under 12 veckor ge dig de kunskaper som krävs för att skapa hållbara beteendeförändringar över tid. Vi vill hjälpa dig att gå ner i vikt, förädla din kroppssammansättning och förbättra dina levnadsvanor utan att ta till olika dieter eller påhittade genvägar – detta med hjälp av vår kunniga personal inom kost, träning och hälsa. Programmet genomförs i grupp vilket skapar ett motiverande klimat där alla kämpar mot gemensamma mål – en förbättrad hälsa!

12-veckorsprogram
Målet är att under 12 veckor ge dig den kunskap som kan hjälpa dig att gå ner i vikt, förändra din kroppssammansättning och förbättra dina levnadsvanor över tid – detta med hjälp av vår kunniga personal  inom kost, träning och hälsa. Under våra träffar som totalt är 90 minuter långa kommer vi att blanda föreläsningar,  diskussioner och övningar. Dessutom tränar vi tillsammans – så kom ombytt redan från start.

Fler steg i rätt riktning
Med en aktivitetsmätare ser du hur många steg du tar under en dag. Det kan vara ett roligare sätt att komma igång med nya vanor – en hjälp att öka din motion. Ju mer du rör dig dagligen desto bättre för din hälsa. Stegräknare ingår i kursen som en extra hjälp för dig i strävan mot dina mål.

Utnyttja ditt friskvårdsbidrag
Maximerad friskvård som inryms i friskvårdsbidraget. Prata med din arbetsgivare. Priset för detta viktminskningsprogram är 4995 kr/person inkl. träningskort under dessa 12 veckor.

I priset ingår följande:

  • 12 st gemensamma utbildningstillfällen á 90 min. inklusive föreläsning, utbildningsmaterial & träning
  • Submaximalt syreupptagningstest vid två tillfällen
  • Hälsokontroll (blodsocker & blodtrycksmätning) vid två tillfällen
  • Stegräknare som du får behålla
  • Gratis träning i gymmet under hela kursen
  • Mätning av kroppssammansättning med InBody 770 vid tre tillfällen

Datum & anmälan
Kvällsgrupp tisdagar, kl. 17:00 – 18:30

Nästa viktminskningskurs beräknas starta tisdag 10 september 2019

(Max 10 deltagare, vid färre än 8 st anmälningar/grupp kommer startdatumet att förskjutas framåt i tiden)

Intresseanmälan, frågor och funderingar om Twelve 4 Change?
Kontakta Pierre Söderfjord pierre.soderfjord@lhc.eu

I samband med din anmälan kommer vi att kontakta dig för att boka en tid för konditionstest och kroppsmätning. Detta sker då veckan före uppstart.

Hållbar livsstilsförändring

Ett beprövat viktreduceringskoncept som vi på Linköping Health Care genomfört under flera terminer tidigare med lyckat resultat för våra deltagare. Ett lyckat koncept med deltagare med samma målsättningar!

Vår personal

Pierre Söderfjord

Pierre Söderfjord

Ansvarig Friskvård

E-mail: pierre.soderfjord@lhc.eu

Rose-Marie Andersson

Rose-Marie Andersson

Undersköterska

Ewa Janneson

Ewa Janneson

Undersköterska