PT 4 CHANGE

Livsstilsförändrande möte

PT 4 Change

Livsstilsförändring

Vi bombarderas dagligen med information om dieter & hälsotrender och visst är det förvirrande med alla till synes skilda budskap.  

Filosofi

Med individen i fokus och utifrån rådande förutsättningar, är ambitionen att med kompetens och erfarenhet förmedla kunskap inom träning och kost som leder till en varaktig och hållbar livsstilsförändring över tid.

 

Vad ingår i PT 4 Change?

Konceptet bygger på att utifrån dina förutsättningar ge dig de verktyg som kan hjälpa dig att gå upp eller ner i vikt, förändra din kroppssammansättning, förbättra din kondition, utveckla din styrka och förbättra dina levnadsvanor över tid – detta med hjälp av våra experter inom träning och hälsa.

 Under vår träff som är 2 timmar lång kommer vi att göra en InBody kroppsmätning och ett submaximalt konditionstest på ergometercykel. Därefter går vi igenom din träningsbakgrund, eventuella skador eller sjukdomar, dina målsättningar och vad som krävs för att uppnå detta.

 

Personlig tränare – Sedan hjälper vi dig med individuellt anpassad träning och träningsupplägg utifrån dina personliga mål. Du får specifika träningsprogram för just dig och för dina mål oavsett om det är att t.ex. gå upp eller ner i vikt eller springa ett maraton”. 

Utifrån den erfarenhet vi har från vårt samarbete med elitidrott så har vi den kompetens som du kan förvänta dig oavsett om du är ung eller gammal, nybörjare, motionär eller elitidrottare.

 

Lämna återbud senast dagen före bokad tid, så slipper du en avgift.

TIDSBOKNING

Livsstilsförändrande möte

Ett beprövat träningskoncept som vi på Linköping Health Care genomfört under flera år med lyckat resultat för våra deltagare. Ett koncept med individens målsättningar som utgångsläge!

Vår personal

Pierre Söderfjord

Pierre Söderfjord

Ansvarig Friskvård

Tel: 013-460 50 40
E-mail: pierre.soderfjord@lhc.eu
Ewa Janneson

Ewa Janneson

Undersköterska