PT 4 CHANGE

Livsstilsförändrande möte

PT 4 Change

Livsstilsförändrande möte

Vi bombarderas dagligen med information om dieter & hälsotrender och visst är det förvirrande med alla till synes skilda budskap. Det är svårt att skilja mellan sanning eller myt och mitt i all förvirring tycks alla mediala kanaler veta genvägen till snabb viktminskning och en hälsosam livsstil. Sanningen är dock mer komplex än den som presenteras i tidningar och på tv…

 

Filosofi

Med individen i fokus och utifrån rådande förutsättningar, är ambitionen att med kompetens och erfarenhet förmedla kunskap inom träning och kost som leder till en varaktig och hållbar livsstilsförändring över tid.

 

Vad ingår i PT 4 Change?

Konceptet bygger på att utifrån dina förutsättningar ge dig de verktyg som kan hjälpa dig att gå upp eller ner i vikt, förändra din kroppssammansättning, förbättra din kondition, utveckla din styrka och förbättra dina levnadsvanor över tid – detta med hjälp av våra experter inom träning och hälsa.

 

Under vår träff som är 2 timmar lång kommer vi att göra en InBody kroppsmätning och ett submaximalt konditionstest på ergometercykel. Därefter går vi igenom din träningsbakgrund, eventuella skador eller sjukdomar, dina målsättningar och vad som krävs för att uppnå detta.

 

Personlig tränare – Sedan hjälper vi dig med individuellt anpassad träning och träningsupplägg utifrån dina personliga mål. Du får specifika träningsprogram för just dig och för dina mål oavsett om det är att t.ex. gå upp eller ner i vikt eller springa ett maraton”.

 

Kost – vi ger dig ett exempel på hur du kan lägga upp kosten, inga individuella kostprogram eller dieter. Vi vill skapa en förståelse för dig att göra aktiva val gällande din kosthållning.

 

Utifrån den erfarenhet vi har från vårt samarbete med elitidrott så har vi den kompetens som du kan förvänta dig oavsett om du är ung eller gammal, nybörjare, motionär eller elitidrottare.

 

Pris: PT 4 Change – 1550 kr

Vid företagsbokning, gruppbokningar och offertförslag, kontakta Pierre Söderfjord, Ansvarig Friskvård pierre.soderfjord@lhc.eu

Lämna återbud senast dagen före bokad tid, så slipper du en avgift.

TIDSBOKNING

Livsstilsförändrande möte

Ett beprövat träningskoncept som vi på Linköping Health Care genomfört under flera år med lyckat resultat för våra deltagare. Ett koncept med individens målsättningar som utgångsläge!

Vår personal

Pierre Söderfjord

Pierre Söderfjord

Ansvarig Friskvård

Tel: 013-460 50 40
E-mail: pierre.soderfjord@lhc.eu
Ewa Janneson

Ewa Janneson

Undersköterska