FYSIOTERAPI

Privat mottagning

Fysioterapi

Vår privata fysioterapimottagning är öppen för dig med sjukvårdsförsäkring. Vi har avtal med samtliga försäkringsbolag och samarbete med flera företag. Det går även bra att boka in en tid direkt för dig som privatperson för snabb och professionell hjälp.

Linköping Healthcare är idag Östergötlands ledande rehabiliterings- och idrottsmedicinska klinik med unika förutsättningar för dig med skador eller sjukdomar från rörelseapparaten.

Här möter du fysioterapeuter med specialistkompetens inom idrottsmedicin, ortopedisk manuell terapi och ultraljudsdiagnostik samt en mångårig erfarenhet av rehabilitering av patienter från absolut elitidrott till glada motionärer.

Vi hjälper dig med en individuell bedömning och behandlingsdiagnos för att utifrån detta erbjuda dig en anpassad och optimerad behandlingsplan. Vår klinik erbjuder en modern träningsanläggning för rehabiliteringsträning- och behandling med möjligheter till kompletterande åtgärder med stötvåg, laser och nålbehandling utifrån dina individuella behov.

Är du i behov av vidare bedömning och utredning hos allmänläkare med inriktning idrottsmedicin eller av ortoped arbetar vi nära tillsammans med respektive specialist.

För tidsbokning ring 013-460 50 00

Lämna återbud senast dagen före bokad tid, så slipper du en avgift.

Vår personal

Linus Heedman

Linus Heedman

Leg. Fysioterapeut