Är du fysioterapeut med etableringsverksamhet och önskar jobba hos oss på Linköping Health Care?
Vi har nu lediga rum att erbjuda.

 

Linköping Health Care AB är ett unikt bolag med ett helhetskoncept inom områdena friskvård, rehabiliteringen och hälso-och sjukvård. Vi erbjuder en spännande och varierad arbetsplats i ett bolag som ingår i en koncern där Linköping Hockey Club bedriver elithockey för herrar och damer.

Vår sjukvårdsmottagning omfattas av läkarmottagningar inom områdena ortopedi, gynekologi, kirurgi och allmänmedicin. Vi har tre läkare hos oss som jobbar med etableringsverksamhet inom ortopedi, gynekologi och allmänmedicin. Utöver läkarmottagningar har vi fysioterapeutmottagningar, operationsverksamhet, varicermottagning och magnetkameraundersökningar.

Vår fysioterapimottagning består idag av 8 fysioterapeuter som bedriver etableringsverksamhet samt en fysioterapeut som jobba på vår privata sjukvårdsmottagning. Som fysioterapeut hos oss kommer du således att jobba nära tillsammans med rutinerade kollegor. Du har även tillgång till ortoped och allmänläkare att konsultera vid behov.  Utöver det har vi personliga tränare, massörer, fysiologisk testverksamhet mm som du lätt kan koppla in.

Vi består av ett bra team där vi ser vikten av att hjälpas åt och ha ett gott samarbete över gränserna.

Hos oss erbjuds du ett välutrustat gym som kommer att totalrenoveras under sommaren 2020. Vi kommer erbjuda ett gym med funktionella träningsytor som håller en hög klass gällande utrustning och funktion. Vi har även tillgång till en varmvattenbassäng där rehabilitering kan utföras.

Vi söker nu nya fysioterapeuter med etableringsverksamhet som önskar jobba i vår verksamhet.  Låter detta intressant för dig är du välkommen att höra av dig till Malin Moborn, malin.moborn@lhc.eu.

Har du frågor eller funderingar kring hur det är att jobba som fysioterapeut hos oss är du välkommen att kontakta fysioterapeut Daniel Bergquist, daniel.bergquist@lhc.eu

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av att jobba tillsammans med oss eller om du har ytterligare frågor!